Recent aan gegevensverlies geleden? Kies je voor FiSt-solutions?

Zo werken wij:

Analyse

Om te bepalen in welke mate wij jouw gegevens kunnen recupereren, is een grondige analyse zeer belangrijk. Ook moeten we kunnen beschikken over de omstandigheden hoe de gegevens verloren zijn gegaan: Gaat het over een crash of een defect medium? Werd er per ongeluk een bestand verwijderd? ...

Afhankelijk van hoe de gegevens werden verloren, kan een deel (en vaak zelfs een zeer groot deel) van de gegevens gerecupereerd worden. Ons advies is: "Zodra je gegevensverlies hebt geleden of vastgesteld, staak je best alle activiteiten op dat medium!" . Door deze eenvoudige regel toe te passen, verhoog je het percentage van bestanden dat kan gerecupereerd worden.

Deze analyse is gratis. Uiteraard dient het medium waarop de gegevens verloren zijn gegaan tot bij ons te geraken. Ofwel komen wij het medium bij u halen ofwel brengt u het tot bij ons. 

Na de analyse krijgt u een kostenraming en wordt met u overlegd of u wil doorgaan. 100% gegevensherstel kunnen wij niet beloven ... wel onze scherpe tarieven!

Datarecuperatie

U heeft besloten om ons het herstel van gegevens toe te vertrouwen? 

FiSt-solutions beschikt over performante en gespecialiseerde middelen om uw gegevens terug te krijgen. Uiteraard is het zinloos om loze beloftes te doen en herhalen wij het belang van een grondige analyse. 

Wij kiezen voor de no-nonsense aanpak ... zodra U beslist de recuperatie te starten, wensen wij de looptijd van onze opdracht zo kort mogelijk te houden. Hierdoor zal u op zeer korte termijn terug kunnen beschikken over uw bestanden en uw opslagmedium.

Aflsuiten

Wanneer wij de gegevens hebben teruggehaald, kan u opnieuw kiezen om het medium te laten bezorgen of om het opslagmedium zelf op te pikken. In het laatste geval kom je bij ons langs na afspraak.

U zal samen met de factuur een gedetailleerd rapport krijgen met de nodige statistieken en welke bestanden werden gerecupereerd.

Na ontvangst van de factuur heeft u 8 kalenderdagen de tijd om te betalen.