Kies voor FiSt-solutions!

Zo werken wij:

Eerste contact

Nadat we in contact zijn gekomen en besloten hebben om zaken te doen, wordt de bestelbon opgemaakt en betaalt u een voorschot van 50%.

Wij schieten in actie

Vervolgens starten we onmiddellijk aan de fundamenten van je website... Je kan het algemeen gezien bekijken als een boom met taken en bladeren:

Jouw website is de boom, hij bevat alle informatie en rubrieken (respectievelijk de bladeren en takken).

Welke rubrieken (takken) moeten voorkomen op je site? En ten slotte het moeilijkste: wat wil je als informatie aanbieden (bladeren).

Het lijkt allemaal moeilijker dan het is. In onderstaande figuur vind je de 'boom'-benadering van deze website.

Voorbeeld Boombenadering

Het oog wil ook wat!

Je website mag geen saaie boel worden. FiSt-solutions zorgt er daarom voor dat jouw website er eentje wordt die gezien mag worden. 

De klant kijkt mee

Ten allen tijde de werken volgen? Geen probleem, wij maken per klant een demo. Je kan hier naar hartenlust klikken en testen. Wij staan steeds open voor feedback en sturing want wij maken JOUW website.

Hoewel het grootste deel van op afstand kan worden gedaan, is het soms wenselijk elkaar in levende lijve te zien. Geen probleem, wij komen naar u! 

De oplevering

Klaar? Zodra u tevreden bent met het eindproduct, plaatsen wij de website op het internet voor u. Hoe? Dit hangt er van af. Heeft u al een domeinnaam en webruimte? Dan moet u ons de nodige gegevens bezorgen zodat wij toegang kunnen hebben tot deze ruimte. Heeft nu nog geen webruimte en domeinnaam? Geen probleem, in samenspraak met u nemen we de formaliteiten door.